DFC Kabouters spelen 1e wedstrijd

1 december 2013 1230x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC Kabouters spelen 1e wedstrijd

Het was zaterdag een spannende dag voor de Kabouters van DFC. Na een aantal trainingen afgewerkt te hebben mochten zij namelijk dan eindelijk hun eerste echte wedstrijd spelen. “De hele week was het al aftellen geblazen: Hoeveel nachtjes nog, Pap?” aldus een van de ouders van onze jonge talenten.

Na een korte peptalk van trainers Mario Ghidini en Erik Bouwens was het om 09:00 uur dan eindelijk zo ver.  De scheidsrechter floot voor de aftrap – we gaan beginnen! In de wedstrijd die volgde bleek tegenstander Drechtstreek wat sterker dan DFC te zijn, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Plezier in het spelletje, het leren samenspelen en het opdoen van voetbalvaardigheden is op dit moment veel belangrijker dan het resultaat.

Na afloop van de wedstrijd werden uiteraard penalty’s genomen. Ga zo door jongens!

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com