DFC jeugd krijgt hoog Spaans bezoek

1 december 2013 1368x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC jeugd krijgt hoog Spaans bezoek

Ook dit jaar was het weer spannend , zal Sinterklaas tijd hebben om langs te komen bij de jeugd van DFC ? De jeugd begon zaterdag met een spellen parcours door de sportzaal heen. Allerlei spelletjes moesten er gespeeld worden en daar krijg je honger en dorst van. Gelukkig was er voldoende strooigoed en limonade. Toen de spelletjes klaar waren hoorde de kinderen al de muziek van de pepernotenbende , zal de Sint langs komen?  Gelukkig had hij tijd en kwam hij speciaal bij DFC  langs om te horen hoe de elftallen van DFC het doen. Sinterklaas was daar zo blij mee om te horen dat er goed gevoetbald word , dat hij voor alle spelers een cadeau had. Maar ook de broertjes en zusjes kregen van de zwarte pieten allemaal een cadeau. Toen het bijna tijd was voor Sinterklaas om weer verder te gaan konden de kinderen nog op de foto met de Sint. Ook veel papa’s , mama’s , opa’s en oma’s  kwamen kijken.

Nog een paar dagen en dan gaat de Sint weer naar Spanje toe , zal hij volgend jaar weer langs komen bij DFC ?
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com