Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D1 kan geen vuist maken tegen Dubbeldam
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D1 kan geen vuist maken tegen Dubbeldam

22 december 2013 1246x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 kan geen vuist maken tegen Dubbeldam

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
DFC D1 kan geen vuist maken tegen Dubbeldam

Verslag van Dubbeldam D2 – DFC D1 op zaterdag 21 december 2013.

Het tweede deel van de tweeluik met Dubbeldam vangt aan onder droge omstandigheden, zonder Onur, maar met Luca en Winston, en het waait behoorlijk.
De les van vorige week hebben de jongens aardig in hun oren geknoopt en ze proberen direct het balbezit op te eisen. Efe is weer goed in vorm en ook Yassine laat vanaf de rechterkant mooie acties zien. Raken we de bal kwijt dan veroveren we hem vlot terug. Helaas staat de verdediging van Dubbeldam goed, maar waar het vorige week wat saai is, zit er nu een zekere spanning in de wedstrijd. Na een minuut of 10 is het Dubbeldam dat de eerste grote kans krijgt: op de rand van de zestien draait de tegenstander van Stijn, die op iets te grote afstand verdedigt, de bal voor zijn rechter en schiet de bal over Tim in de goal. Wat een domper! Nog geen vijf minuten later is het al 2-0 als we niet goed opletten. Bah, we spelen goed, maar elke kans van Dubbeldam vliegt er gelijk in. DFC heeft minder geluk: 2 schoten van Stijn worden door de wind van richting veranderd: de ene vliegt hoog over, de andere zeilt aan de verkeerde kant van de paal naast. Ook de hardwerkende Luca (vandaag als valse linkerspits gebruikt) komt tot 3 maal aan toe een teenlengte te kort om de bal de juiste snelheid mee te kunnen geven. Omdat Dubbeldam uit hun volgende 3 kansen weer twee keer scoort gaan we met een 4-0 ruststand de kleedkamer in.

Met wind tegen is de Dubbeldamse aanvalsdrang redelijk onder controle, maar omdat de eerste helft veel energie heeft gekost en Dubbeldam goed verdedigt kunnen de DFC’ers geen echte vuist maken. Het is Enes, in der eerste helft gespaard vanwege een dreigende blessure, die voor de meeste dreiging zorgt. Ook Winston gaat voorop in de strijd, maar de toeschouwers zien dat de pijp aardig leeg begint te raken. Als iedereen zich er bij neerlegt dat er in de tweede helft niet meer gescoord gaat worden zijn het de broers Gottschalk die het slotakkoord verzorgen: Winston ziet de ruimte die er rechtsvoorin ligt en begint een loopactie, Fabian ziet hem gaan en stuurt de bal de rechterhoek in. Winston kijkt goed naar zijn tegenstander en versnelt met bal op het juiste moment. Hij geeft de bal voor, maar er is nog een tegenstander die de bal van richting veranderd. Vandaag is het Fabian die goed mee is gelopen en op de rand van de zestien de bal controleert en (a la Winston vorige week) de bal lekker het doel in schiet.

Opnieuw toonde Dubbeldam zich bijzonder effectief. Het betekent wel dat DFC D1 zich in het tweede deel van de competitie moet richten op de 5e plaats en daarvoor zullen ze nog hard moeten gaan werken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com