Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D1 deelt de punten
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D1 deelt de punten

7 december 2013 1237x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 deelt de punten

Verslag van Arkel D1 – DFC D1 op zaterdag 7 december 2013.

Zonder Efe, zonder Furkan (beiden ziek) moet DFC D1 het in de eerste returnwedstrijd opnemen tegen Arkel. 10 spelers is echter te weinig, maar gelukkig zijn de trainers van DFC D4 bereid om Winston mee te laten gaan. Het terrein van Arkel blijkt voor de meesten lastig te vinden, maar uiteindelijk staan we dan toch met elf man op het veld.

De thuiswedstrijd gaf een spannende tweede helft te zien en met de wedstrijd tegen Alblasserdam in gedachten zal DFC D1 vandaag alert moeten beginnen. Arkel trapt af en probeert het spel te maken, maar de jongens van D1 nemen het initiatief snel over. Beide ploegen verdedigen sterk en de wedstrijd is aardig in evenwicht. Het middenveld (Yassine en Enes) moet wennen aan hun positie en aan elkaar, maar Yassine groeit langzaam in zijn rol. Fabian, Janco en Danny zijn ook vandaag weer prima en het voelt allemaal degelijk aan. Als onze corner naar de zijkant wordt uitverdedigd heeft Onur de tijd om de bal opnieuw voor de goal te brengen en de attente Zakaria tikt van dichtbij de 0-1 binnen. Even later heeft Enes een mooie actie: vanaf links trekt hij naar binnen en vuurt vanaf 16 meter op de buitenkant van de paal! Aye, pech!
Het is het laatste wapenfeit van DFC in de eerste helft. D1 gaat weer verder uit elkaar spelen, de aanvallers staan te ver naar voren en het middenveld en de verdediging kunnen niet meer aansluiten. Langzaam neemt Arkel het spel over. De tweede corner van hun is raak: ze zoeken hun langste speler (die is bijna een kop groter dan Danny!) en hij kopt de bal achter Tim.

De tweede helft zijn we beter georganiseerd: Met name Mike loopt de gaatjes achter de aanvallers goed dicht waardoor Yassine ook beter uit de verf komt. Het is echter Arkel dat het spel maakt en we moeten het hebben van spaarzame momenten. We spelen te vaak de lange bal en Arkel heeft achterin een uitblinkende verdediger die onze counters steeds weer verijdelt. Voor het publiek is het zeer spannend: het team dat als eerste scoort zal deze wedstrijd vast en zeker ook gaan winnen.
Een onverwacht afstandschot van Arkel eindigt op de lat en daarna dwingt Arkel een paar corners af en hoopt op de 2 lange spelers. Als de bal goed valt lijkt het lot van DFC bezegelt, maar Tim toont een katachtige reflex en Onur ruimt op! Arkel moet nu even gas terugnemen en DFC neemt het spel over: Enes rommelt er op los en ineens wordt Onur gevonden. Op snelheid kapt hij zijn eerste tegenstander uit, de 2e omspeelt hij met een schijnbeweging en vervolgens rent hij de keeper voorbij. Het kost allemaal net teveel energie, waardoor zijn schot – uit een lastige hoek – naast de goal eindigt. Bijna hadden we de punten toch nog gestolen, mar met een gelijkspel kunnen beide teams toch tevreden zijn!

Zonder de kracht en inzet van Efe en Furkan moest DFC D1 even wennen aan een andere invulling van de veldbezetting. Winston speelde een prima wedstrijd, maar het fysieke verschil tussen een tweede jaars D en een tweede jaars E valt in zijn nadeel uit. Toch hield hij zich erg knap staande! Stijn liet zien ook als linksback uit de voeten te kunnen en Zakaria was vandaag goed bij de les. Eigenlijk verdienen ze allemaal een compliment voor de getoonde discipline, want dat was vandaag hard nodig!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com