DFC A1 weer aan de winnende hand

1 december 2013 1053x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 weer aan de winnende hand

De overwinning die al een tijdje in de lucht hing , was daar vandaag eindelijk. De uitwedstrijd tegen Peursum werd winnend afgesloten. De ploeg speelt al enkele weken goed en verzorgt voetbal , maar word daar te weinig voor beloond in de vorm van punten. Het wachten was dan ook op de drie punter voor de ploeg van Jan Steiger.

Tussentijds werden enkele spelers toegevoegd aan de selectie. aanvallend is de spaanse belofte Eric een speler om in de gaten te houden. Door de technische staf word hem een mooie toekomst voorspeld. DFC kwam voor rust op een 0-2 voorsprong. Vlak voor de rust wist de thuisploeg weer enige druk op DFC te zetten door nog voor de rust een strafschop wist te verzilveren.  DFC liet na de rust echter zien dat zij daar in eerste instantie niet van onder de indruk waren en vergrootte de voorsprong snel naar 1-4 . 20 minuten voor tijd nam peursum het initiatief echter over en wist terug te komen tot 3-4. Gelukkig was daar 5 minuten voor tijd een vrije trap voor DFC die de stand op 3-5 bracht en zodoende de zege veilig stelde. Doelpunten :  Eric 2 x , Mike 2 x , Rowan 1 x

De wedstrijd stond onder leiding van een goede scheidsrechter vandaag. Absolute uitblinker bij DFC was de jeugdige doelman van C1 , die vandaag het doel van A1 moest verdedigen en dit voortreffelijk deed.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com