DFC A1 uit 1989 vind elkaar op Facebook

1 december 2013 1853x bekeken, 1 reactie »

Een foto uit het verleden op Facebook heeft een aanstaande reunië te weeg gebracht. De foto was van A1 uit het jaar 1989. Spontaan kwam een hele ketting aan reacties op gang van de spelers uit dit elftal. Mooie verhalen of vroeger werden opgehaald. Herinneringen over wedstrijden , maar ook over de ouderwetse stap avonden gingen voorbij. Een iedere speler is tegenwoordig wat ouder , gezetter of heeft zijn eigen haarkleur niet meer , of zelfs de gehele haardos is weg. Alleen Enzo Fortino heeft naar eigen zeggen nog zijn natuurlijke kleur , maar die is schilder van beroep…

Enkele spelers uit dat team van vroeger spelen nog samen , maar goed om te zien is dat er ook spelers zijn die tegenwoordig zelf de jeugd van DFC trainen , of hun kinderen spelen nu in de jeugd van DFC. Ook een van de begeleiders Bert Huijbens is 24 jaar later nog steeds betrokken bij de DFC jeugd en zijn zoon speelt momenteel in de huidige A1 van DFC.

Het initiatief is in ieder geval gemaakt om een reunië op te zetten en dat zal zeker gaan lukken. We kijken nu al uit naar die foto’s om te vergelijken met deze foto en de website hou U op de hoogte

Spelers en begeleiding op deze foto , van links naar recht :

Johan Vugts  ( leider ) , Bert Huijbens ( Verzorger ) , Fred Hessler , Paul Schreuder , Edwin Groenewoudt , Stefan Hunting , John de Deugd , Cees Rombout , Ton Mesman ( Grensrechter , RIP )   onder : Bram Apon , Peter Heijstek , Enzo Fortino , Mehmet Ekiz ( RIP ) , Marco Hendriks en Marco Franken

 

 

 


1 reactie

  1. cees rombout 1 december 2013 om 12:45 -

    Leuk geschreven Arno!!!!!!!!!11

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com