DFC A oldstars spelen tegen huidige DFC A1

28 december 2013 1146x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A oldstars spelen tegen huidige DFC A1

De wedstrijd op 4 januari , voorafgaand aan de nieuwjaars receptie , is een reunië van spelers die jaren geleden deel uitmaakten van DFC A1. Veel spelers die ong 25 jaar geleden in A1 speelden , aangevuld met andere spelers die de jaren daarna ook in de A1 speelden , zullen de schoenen weer aantrekken om in actie te komen tegen het huidige A1 elftal.

Deze ploeg heeft elkaar onderling weer gevonden op Facebook en zullen ook binnenkort weer samen komen om verhalen van vroeger uit te wisselen. Het idee bestond om ook een wedstrijd te spelen en wat is er mooier om dat tegen het huidige A1 te doen.

De wedstrijd zal beginnen om 14.30 uur en duurt 2 x 30 minuten , en staat onder leiding van  scheidsrechter Arno van Wijnen

Wedstrijd - 2014-01-04_02

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com