DFC 1 blijft enigszins overeind tegen de Alblas

21 december 2013 1207x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 blijft enigszins overeind tegen de Alblas

DFC 1 moest vandaag de 2-3 voorsprong verdedigen in de resterende 9 minuten tegen de Alblas. Deze eerdere wedstrijd was enkele weken geleden gestaakt omdat de scheids het niet meer aandurfde de partij uit te spelen. DFC moest vandaag die voorsprong verdedigen met slechts 8 man op het veld. Het moge duidelijk zijn dat DFC dus niet van plan was een schitterende 9 minuten op het veld neer te leggen , maar alle ballen richting de bijvelden te schoppen.

Deze missie slaagde gedeeltelijk , want de Alblas wist toch nog de 3-3 te scoren. DFC wint / verliest dus een punt. Of we hier iets mee opschieten is de vraag. Sinds die eerdere wedstrijd tegen de Alblas is er een trainers wissel geweest die blijkbaar goed heeft uitgepakt. De Alblas is begonnen met punten te halen en heeft de rode lantaarn inmiddels aan DFC overgedragen. Extra zuur dus dat de voorsprong niet kon worden behouden.

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com