Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | D3 boekt prima resultaat
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

D3 boekt prima resultaat

9 december 2013 1754x bekeken, 1 reactie »

In de pittige derde klas competitie heeft D3 zaterdag de derde winstpartij afgedwongen. Bij afwezigheid van Angelo en Colin is Damian onze eerste wissel. Bijzonder is dat het zijn allereerste wedstrijd op een groot veld is, spannend!

In de voorbespreking worden de spelers op het hart gedrukt om attent en feller aan de wedstrijd te beginnen dan de vorige wedstrijden. Dit heeft wel enig effect: er wordt duidelijk meer druk gezet. D3 begint goed, evenals Dubbeldam. Een spannende strijd ontbrandt, die zich echter wel hoofdzakelijk op de helft van Dubbeldam afspeelt. Dubbeldam probeert met snelle uitvallen een gat te slaan in de DFC defensie, maar die staat wederom als een huis. DFC op haar beurt zoekt naar een gaatje in de defensie van Dubbeldam, die ook goed staat. Combinaties worden gezocht, alleen de ballen worden niet strak genoeg ingespeeld, waardoor de meeste combinaties sterven in goede bedoelingen. Geen echte kansen dus. De bij afwezigheid van Angelo keepende Nick krijgt niet meer te verwerken dan een paar Dubbeldam aanvallen. Damian werkt hard en doet het goed.

De scheidsrechter leidt duidelijk richting de jongens en probeert zo veel mogelijk de bal aan het rollen te houden. Toch ziet hij een overtreding op Enes in het strafschopgebied over het hoofd, de grootste kans in de eerste helft. Met 0-0 gaan we de rust in.

 

De tweede helft toont het zelfde spelbeeld: een veldoverwicht voor DFC, maar weinig echte kansen. Wel is het spannend en wordt er enorm hard gewerkt, zeker voorin door Enes, Julian en Siyar met Luca er achter. We zijn al halverwege de tweede helft als Julian een prima corner kort neemt op de vrijstaande Redwan. Deze doet het enige juiste en neemt hem op zijn slof. De bal krijgt voldoende vaart om in de kluwen van spelers te belanden. Siyar hakt de bal, en een verdediger van Dubbeldam raakt de bal verkeerd, 0-1 voor DFC! De ontlading bij de DFC spelers en supporters is voelbaar, evenals de teleurstelling bij Dubbeldam. Doelpunten zijn erg kostbaar in deze wedstrijd.

Dubbeldam gaat op zoek naar de gelijkmaker, maar kan aanvallend toch niet echt een vuist maken. Wel heeft de DFC verdediging het enkele malen erg lastig, en wordt er te veel commentaar gegeven op de scheids. Deze last een kort overleg met de teams in, waarna de laatste vijf minuten langzaam verstrijken.

Wat een zwaar bevochten overwinning. D3 heeft de winnende lijn te pakken en stijgt in de competitie naar de derde plaats.

Ook in de beker is D3 door, en speelt komende zaterdag thuis de knock-out wedstrijd tegen VVGZ D2, een tot nu toe ongeslagen 3e klasse ploeg.

Mede hierdoor doet zich de situatie voor dat D3 in de competitie zal eindigen met 8 gespeelde wedstrijden, en zal tegenstander Pelikaan D3 niet eens tegengekomen! Hier is nog werk te doen bij de KNVB.

D3 vandaag: Enes, Julian, Siyar, Maxxi, Luca, Max, Michael, Xander, Jayleeson, Redwan, Damian en Nick.

1 reactie

  1. pieter 9 december 2013 om 18:00 -

    Knap jongens,s6 in de beker!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com