C1 gaat met overwinning de winterstop in

24 december 2013 1108x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor C1 gaat met overwinning de winterstop in

Afgelopen zaterdag stond voor C1 een inhaalwedstrijd op het programma tegen Alblasserdam C1.  Alblasserdam stond op de 4e plek, het beloofde dus een pittige partij te worden.

De eerste helft had Alblasserdam het voordeel van de wind in de rug en was het voor DFC moeilijk voetballen. Toch hield de verdediging goed stand en als Alblasserdam er doorheen kwam was daar altijd nog keeper Sherrelson die wederom een sterke partij keepte.  DFC creerde een aantal kleine kansen, maar de rust werd bereikt met een 0-0 stand en daar mocht DFC tevreden over zijn.

De tweede helft waren de teams nog redelijk aan elkaar gewaagd maar had DFC een licht overwicht. Na een mooie pass van aanwinst Ivan schoot Bilal de bal via de keeper binnen. De bal werd achter de lijn weggeschoten door een verdediger van Albasserdam maar  helaas gaf de scheids aan dat het geen doelpunt was. 20 minuten voor tijd kreeg DFC een strafschop na een handsbal in het strafschopgebied. Deze werd feilloos binnen geschoten door Ashante, 1-0. Hier bleef het bij, DFC gaf door hard te werken en goed te staan geen kansen meer weg en sleepte zo de overwinning uit het vuur.

Met een goed gevoel de winterstop in dus. Na de winterstop gaan we deze lijn doorzetten!

De opstelling: Sherrelson; Gino, Stefan, Musti, Marco; Brenton, Ashante, Bilal; Ivan, Ayoub, Hamza.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com