Zie ginds komt de stoomboot

18 november 2013 1800x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zie ginds komt de stoomboot

Alhoewel de goedheiligman op dit moment nog op volle zee zit en binnenkort Nederland weer een bezoek brengt , heeft hij al via de hoofdpiet een brief gestuurd aan DFC. De Sint heeft het elk jaar altijd zo gezellig en vind het bij DFC altijd leuk om langs te komen. Daarom wil hij ook dit jaar weer langs komen om de jeugd van DFC  een bezoek te brengen. De planning piet heeft daarom gevraagd of DFC op Zaterdag 30 November tijd heeft. De Sint en zijn pieten , met de grote zwarte pieten band , komen om 16.30 uur bij DFC langs. Vanaf 15.00 uur zullen er volop spelletjes gespeeld worden. Alle Mini pupillen , de F en de E jeugd is welkom. Maar ook de broertjes en zusjes , kinderen en kleinkinderen van leden tm 8 jaar zijn ook uitgenodigd. De pepernoot Piet wil alleen wel graag weten hoeveel pepernoten hij mee moet nemen en vraag om de kinderen voor 23 november aan te melden. Die kan dmv een formulier in te vullen  sint 2013  en af te geven aan de trainer of door een mail te sturen naar : dfcsint@hotmail.nl

Vergeet niet om dit voor 23 november te doen , dit voorkomt teleurstellende gezichten van de kinderen

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com