Wedstrijdverslagen E2

25 november 2013 1072x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdverslagen E2

Vorige week hebben de E2 spelers een goede wedstrijd gespeeld tegen OMC.  Ze hadden er zichtbaar zin in en wisten hun kansen goed te benutten. Het werd dan ook 10-4, een prachtige uitslag. Afgelopen zaterdag ging het minder voorspoedig. De wedstrijd tegen de koploper, VVGZ, stond deze zaterdag gepland. De eerste helft ging het nog gelijk op, met een 2-1 voorsprong met de rust. Het is niet gelukt de winst vast te houden, deze wedstrijd is met 5-3 verloren. Eigenlijk zou ik moeten zeggen, slechts met 5-3, want onze keeper heeft goed werk verricht en  samen met de verdedigers de nodige ballen uit het doel weten te houden. Het hoogtepunt van de wedstrijd was absoluut het doelpunt van Jamal. Hij wist met een afstandschot een prachtig 3e doelpunt te maken. Hier waren zelfs de tegenstanders van onder de indruk!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com