Wedstrijdverslag DFC F3 – EBOH F2

25 november 2013 1539x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdverslag DFC F3 – EBOH F2

Zaterdag 23 november moest DFC F3 met een gehavend team, Chem zat in de ziekenboeg met een keelontsteking en Mees lag in de lappenmand (beterschap jongens!), zijn thuiswedstrijd om 10.30 uur spelen tegen EBOH F2. Uit hadden we verloren met 13-1, dus het zou een zware pot worden zonder wissels. Ter vervanging van Mees als laatste man hadden we gelukkig wel Mario ter beschikking met naast hem de 2 stoere verdedigers Justin en Joey als sluitpost voor de keeper Sven (The Man). In de voorhoede de 2 snelle spitsen Quincy en Kenneth met als stoorzender Keano. Dit leek bij de aftrap goed uit te pakken, want we zetten gelijk druk op het doel van de tegenstander met en kleine kans. Echter, EBOH F2 was niet onder de indruk en kwam er snel uit wat helaas meteen een doelpunt opleverde. Ondanks goed keeperswerk van Sven liep EBOH F2 snel uit naar 0-5. Toch lieten onze jongens de koppies niet hangen en gingen vrolijk door om te proberen in ieder geval een doelpuntje mee te pikken, want we hadden in ieder geval elke wedstrijd nog gescoord. Dit leek niet te gaan lukken, want de tegenstander liep uit naar 0-9, totdat Kenneth de bal veroverde en naar voren stormde, Quincy de bal overnam en deze keihard in het doel schoot. Hoera 1-9! Gelukkig werd er voor de rust gefloten, want van het vele rennen waren de jongens aardig moe geworden.

In de rust pasten we een tactische wissel toe: Joey ging als ons geheime wapen op doel en Sven verving hem in de verdediging. Dit wierp eindelijk zijn vruchten af. Joey wist met ware doodsverachting vele inzetten van de tegenstander tegen te houden, mede door het uitstekend verdedigingsduo Mario en Justin, die de spelers van EBOH F2 constant stoorden en zo het voetballen onmogelijk maakten. Toch vielen er nog 4 doelpunten, maar dat waren er aanzienlijk minder dan voor rust, Ook DFC F3 liet zich niet onbetuigd: Sven nam een hoekschop voor zijn rekening, die Quincy zo uit de lucht in het doel knalde. Wow wat een mooie treffer! Zo eindigde de wedstrijd in 2-13, dus beter dan de uitwedstrijd. Goed gedaan jongens! En dat met maar 7 spelers…

Volgende week zaterdag thuis om 9.00 uur onze inhaalwedstrijd tegen Hardinxveld F3 en dan in de middag om 15.00 uur het Sinterklaasfeest bij DFC. Hopelijk zijn we dan weer voltallig, dus Chem en Mees nogmaals beterschap!

Paul van Engelen

Teamleider DFC F3

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com