Voorbeschouwing aankomend weekend

14 november 2013 1118x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

Het word weer tijd voor DFC 1 om dit weekend de volle buit te pakken , anders word de situatie voor DFC langzamerhand penibel. De voorlaatste plaats dient snel verlaten te worden.De uitwedstrijd tegen het 3 punten meer tellende Ameide zal daar verandering in kunnen brengen. Ameide bracht 2 weken gelden de fiere koploper Papendrecht nog hun eerste verliespartij toe en is dus geen makkelijke opgave. Ook de lijst met afwezigen door de schorsingen word steeds groter en zal DFC  de komende weken nog parten gaan spelen. Het spel van verleden week geeft echter reden om te hopen op een goed resultaat. Wedstrijd begint om 15.00 uur

DFC 2 bivakkeert netjes in de middenmoot. Verleden week werd er niet gevoetbald. Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Peursum gepland. Peursum staat voorlaatste op de ranglijst , maar wist verleden week wel 3 punten te behalen en is dus in de winning mood. De wedstrijd zal beginnen om 14.30 uur

DFC A1 speelt de stads derby tegen GSC/ODS. In de thuis wedstrijd is het zaak om de winst te pakken , want bij winst zal DFC van positie wisselen met de tegenstander. Ook om zorg te dragen dat de laatste plaats niet langzaam nadert zal de winst zeer welkom zijn , want deze ploeg is een getalenteerde ploeg die goed en mooi verzorgd voetbal op de mat ligt. De wedstrijd begint om 12.00 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com