Voorbeschouwing aankomend weekend

7 november 2013 1800x bekeken, 1 reactie »
Voorbeschouwing aankomend weekend

Afhankelijk van het herfstweer , zal er dit weekend weer gevoetbald worden.

DFC 1 heeft een thuiswedstrijd tegen Herovina op de planning. In hoeverre zal de wedstrijd van verleden week nog dwars zitten? Feit is dat er enkele schorsingen aan zitten te komen. Een zware taak voor trainer Arthur Dorre om DFC 1 terug in de discipline te krijgen om wedstrijden als verleden week te voorkomen. Tegenstander Herovina haalde verleden week een overwinning binnen en staat mooi boven aan de ruime middenmoot.Zaak dus voor DFC om ervoor te zorgen dat er zaterdag aan het eind van de middag alleen nog maar gepraat word over een mooie overwininng ipv randzaken. De thuiswedstrijd begint om 14.30 uur

DFC 2 behaalde verleden week een goede overwinning en heeft hierdoor hopelijk de weg terug naar boven weer gevonden. Na enkele slechte resultaten is het nu zaak door te drukken en de winst partijen binnen te blijven halen. Dat zal dan zaterdag in een thuiswedstrijd tegen de Zwerver moeten gebeuren. De Zwerver heeft een negatief punten saldo want ze staan onderaan de ranglijst met -1 punten. Een uitgelezen kans voor DFC om de goede weg te vervolgen. Wedstrijd begint om 12.00 uur

DFC A1 had verleden week wederom een rust dag , door het niet op komen dagen van de tegenstander. Hopelijk verstoort dit niet het ritme en staat er zaterdag een getergd DFC die vol voor de winst wil gaan strijden. Een uitwedstrijd tegen Altena staat op het programma en is een match in de onderste regionen en bij winst zal DFC deze plekken hopelijk voorgoed verlaten. De uit wedstrijd begint om 12.30 uur

1 reactie

  1. Een Jeugdvriend 8 november 2013 om 10:38 -

    Wat zal de Jeugd het “Aankomend Weekend” gaan doen ?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com