Samenvatting van DFC MB1 tegen EMMA en Sliedrecht voor de beker en DFC MB1 tegen Ophemert voor de competitie.

11 november 2013 1431x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Samenvatting van DFC MB1 tegen EMMA en Sliedrecht voor de beker en DFC MB1 tegen Ophemert voor de competitie.
Samenvatting van DFC MB1 tegen EMMA en Sliedrecht voor de beker en DFC MB1 tegen Ophemert voor de competitie.

Na de 0-0 thuis tegen Emma stond er een nieuwe uitdaging te wachten ,het sterke Ophemert die vorig seizoen met kop en schouders boven de andere MB team uitstak zijn toch in de MB competitie gebleven ondanks zij meerdere oudere meiden hebben met dispensatie.De dordtse meiden stonden op scherp om de strijd aan te gaan.
Binnen tien minuten opende Ophemert met een mooi afstandschot de score 0-1.
Na die goal gooide de dfc meiden er een schepje bovenop en gingen in de aanval en dat resulteerde in een verdiende 1-1 want Minou haalde weer meedogenloos uit,vanaf een meter of 30 vanaf de zijlijn knalde ze de bal hard en onhoudbaar hoog diagonaal in de goal.Over het totale wedstrijdbeeld was de 1-1 een terechte uitslag.Top prestatie Meiden!!!

De DFC MB meiden hadden een druk programma want zij speelde 4 wedstrijden in 12 dagen.Na de zware doordeweekse wedstrijd weer een dordtse topper EMMA -DFC alleen nu voor de bekerpoule.
De wedstijd ging gelijkop en Emma kwam op 1-0 door een terecht toegekende strafschop.Na de 1-0 bloeide er weer een extra kracht op en de dfc meiden gingen er weer feller tegenaan.DFC had de betere kansen die net niet benut werden,afstand schoten net over of gered door de goede keepster.
Amber scoorde vanuit een ongevaarlijke situatie de verdiende gelijkmaker vlak voor de rust.Ze dribbelde het 16 meter gebied in waar de Emma verdediging haar niet durfde aan te pakken en met een schot vanaf het doelgebied verraste zij de keepster om de bal in de korte hoek te knallen YEAH 1-1.Na de rust kregen we steeds meer kansen om de score op te voeren.Uiteindelijk onderschepte Minou een verkeerde uittrap van de keepster en ronde die bekwaam af 1-2.Met horde en stoten hielden we stand en 1-2 was de terechte einduitslag.

Het laatste bekerduel was tegen Sliedrecht ,weer op een doordeweekse avond.
Bij een gelijkspel zouden we door zijn naar de volgende ronde.
Sliedrecht kon geen vuist maken om onze aanvallen af te stoppen.Uiteindelijk met 7-0 gewonnen met doelpunten van Celia,Charissa3x,Michelle,Amber2x.Op naar de knock-out fase van het bekertoernooi.

Top meiden en we hebben nog een aantal finales te spelen dus schouders eronder en we gaan ervoor.

Gr Cees & Frank

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com