Gratis EHBO cursus op 30 november bij DFC – geannuleerd: geen animo

5 november 2013 1557x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gratis EHBO cursus op 30 november bij DFC – geannuleerd: geen animo

Weet jij wat je moet doen als iemand in je omgeving om acute hulp vraagt? En wil je ook een keer EHBO vaardigheden oefenen? Dat kan… in één ochtend! Het Rode kruis organiseert (bij voldoende animo) op 30 november 2013 om 09:00 uur een gratis snelcursus in onze kantine. De cursus duurt ongeveer 2 uur.

Eerste Hulp bij OngevallenTijdens deze gratis cursus, voor iedereen zonder EHBO certificaat, leer je wat je kunt doen in het geval van bewusteloosheid, een bloeding, verslikking, huidwond, brandwond, botbreuk en vergiftiging.

Cees Breederveld, directeur van het Nederlandse Rode Kruis: ”Eerste Hulp vóór iedereen, dóór iedereen, dat is de ambitie van het Nederlandse Rode Kruis. Iedereen heeft een verantwoordelijkheid om anderen in nood te helpen. Het is echter aan ons als Nederlandse Rode Kruis en aan andere Eerste Hulp onderwijs aanbieders en betrokken instanties om deze kennis ruimschoots toegankelijk en beschikbaar te maken. Met de snelcursus hopen we wederom een stap in deze richting te zetten, want of het nu gaat om een verbranding door hete thee of een verkeersongeluk, zelfs de kleinste handeling kan cruciaal zijn om letsel te beperken of een leven te redden”.

Je kunt je tot 6 november aanmelden voor deze snelcursus door onderstaand formulier in te vullen. Let op: Er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

ps: Heb jij de gratis EHBO app al op je telefoon?

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com