Geslaagde Klaverjasavond ondanks het slechte weer

12 november 2013 1099x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Geslaagde Klaverjasavond ondanks het slechte weer

Vrijdag, 8 november j.l. stond er weer een klaverjasavond op het programma. Ondanks de aanmeldingen was het toch afwachten of men het slechte weer trotseerde. De angst bleek echter ongegrond want een ieder was present. Klasse !! We konden deze avond 7 tafels bemannen/bevrouwen en dat leverde weer een geslaagde avond op. we mochten zelfs een nieuwe deelnemer begroeten, n.l. Davey Bakker (zoon van Jack.) Misschien moet Jack nog eens vragen hoe hij aan zoveel punten kwam !! Klasse Davey. Hier volgt de einduitslag van deze ronde. Als 1e mochten wij dit keer Ineke Kok naar voren roepen. Zij was de absolute winnares van deze avond met het respectabele aantal van 5603 punten. Als 2e eindigde de inmiddels ingeburgerde “DFC-er” Dybe Bonnema met 5496 punten. Als 3e onze bekende Wil Versteeg met 5253 punten.
Als 4e onze nieuwkomer Davey Bakker met 5095 punten en als 5e onze KEUKENPRINSES Astrid Lucas. Astrid arriveerde om 20.20 per taxi aan ons clubgebouw. Ze had de taxi besteld voor 19:30 uur. Hulde dat je toch nog gekomen bent.
Eerst volgende klaverjasavond is op VRIJDAG, 29 november wel in het teken zal staan Sint Nicolaas. Gaarne per e-mail vooraf inschrijven bij j.breet94@chello.nl of stuur een sms naar Jan Breet tel. 06-22241814

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com