Gert-jan van Es nieuwe prins Krommediek de 22e

25 november 2013 1799x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gert-jan van Es nieuwe prins Krommediek de 22e

Zaterdagavond 23 november was het dan zover: met als motto  “Nar veure stapt in de love boat” was  de welbekende Nar veure burcht omgedoopt tot een groot ”Love-boat” schip.

In een goed gevulde zaal werd op de klanken van de gerenommeerde hofkapel Bar Gebeure  om 22.45 uur gestart met het officiële gedeelte van deze avond. Zoals gebruikelijk werd de complete hofhouding  geïnstalleerd door de Stads carnavalsvereniging de Merwekrabbers.

De eerste die voor het seizoen 2013/2014 tevoorschijn werd gehaald was even als vorig jaar de (t)opper Edwin de jager, deze logistiek expert heef zich dit jaar zo mee laten slepen in het carnavalsmotto dat hij zelf zijn eigen Love-boat heeft aangeschaft.

Daarna was het de beurt aan de Raad van Elf. In deze groep  giganten is  heel weinig veranderd ten opzichte van vorig jaar ,wat wel  aangeeft dat er een hechte  groep vrienden op het podium staat. Deze groep gaf  meteen een visitekaartje af door  te demonstreren tot welke dansen men allemaal in staat is.

Vervolgens werden de hofdames tevoorschijn gehaald. Dit jaar 2 echte DFC-meiden die al van kleins af aan bij DFC rondlopen en ook beide hun talenten beschikbaar hebben gesteld aan de voetbaltak van de vereniging. De hofdames voor seizoen 2013/2014 zijn Kelly van Es en Danielle Delmotte

Als laatste werd het tijd om Prins Krommediek de 22e  bekend te maken. Tot grote verrassing  van alle aanwezigen kwam er niemand minder dan de  penningmeester van Nar veure  Gert-jan van Es tevoorschijn, die dit seizoen als het visitekaartje van Nar veure mag worden beschouwd.

Na jaren lang ondersteunende  taken achter de schermen te hebben verricht ( bij zowel Nar veure als voetbalvereniging DFC ) is het nu  tijd voor hem om in de spotlights te staan.

Nadat de officiële installatie was afgerond werd er nog een geweldig feest gevierd dat tot in de kleine uurtjes duurde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com