DFC F1 verliest opnieuw van EBOH

16 november 2013 1562x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC F1 verliest opnieuw van EBOH
DFC F1 verliest opnieuw van EBOH

Verslag van DFC F1 – EBOH F1 op zaterdag 16 november 2013.

Zonder Ian en Silvester gaat F1 het vandaag weer opnemen tegen EBOH. Koploper in deze poule en in de vorige wedstrijd duidelijk de betere ploeg. Vandaag is dat allemaal anders: F1 heeft eindelijk een goede organisatie gevonden:
keeper: Chris
verdediging: Noa, Zaouir en Roan
midden: Alexandre
aanval: Anton en Ouassim

De eerste 10 minuten komt EBOH helemaal niet in haar spel. DFC bepaalt en heeft kansen en komt zelfs met een mooi schot van Noa op een verdiende 1-0 voorsprong. Het 2e deel van de eerste helft laat EBOH zien dat ze goed kunnen voetballen en met een mooi afstandschot, dat hoog in het doel verdwijnt, is de wedstrijd weer in evenwicht. Op een volgend afstandschot verricht Chris een hele goede redding: de bal stuitert onder hem precies op de achterlijn: geen doelpunt!
Toch volgt de 1-2 even later: niet goed opletten bij een hoekschop en DFC staat achter.

De tweede helft wordt DFC in de verdediging gedrukt, maar Zaouir is vandaag overal om de gaatjes te dichten. Dan schiet Chris een uittrap naar Alexandre. Deze draait zich vrij en speelt Ouassim in de diepte aan; een korte sprint, een hard schot, en het is 2-2. Een mooie stand in een evenwichtig gevecht. Helaas heeft F1 weer niet het geluk aan haar zijde: EBOH maakt dankbaar gebruik van een foutieve pass op het middenveldd, scoort de 2-3 en krijgt even later een (terechte) penalty, die ze dankbaar inschiet: 2-4.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com