Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D1 opnieuw winnend van het veld
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D1 opnieuw winnend van het veld

23 november 2013 1162x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 opnieuw winnend van het veld

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
DFC D1 opnieuw winnend van het veld

Verslag van DFC D1 – Arkel D1 op zaterdag 23 november 2013.

Vol verwachting staan de supporters van D1 langs het veld. Na het goede spel van vorige week is iedereen zeer benieuwd of DFC D1 dat kan herhalen. Gelukkig is het vandaag niet zo koud als de afgelopen dagen. Ongeveer 5 minuten lang tasten de 2 ploegen elkaar af, maar dan zetten de jongens van DFC het gas er op. Arkel wordt tot aan de 16 meter overlopen. Luca doet evenals vorige week weer mee, ditmaal als linksback (voor de geblesseerde Furkan) en doet dat met verve. Regelmatig stoomt hij mee op! Het enige dat nog ontbreekt zijn doelpunten. Steeds steekt een Arkel speler een been uit. Hun verdediging staat goed en ze geven niet op. Als Danny één keer aan een solo begint (die bijna een doelpunt oplevert) breekt Arkel uit, maar gelukkig let Stijn goed op en verijdelt hun hoop op een stiekum doelpunt. Opnieuw DFC in de aanval en daar is het doelpunt dan: Enes zet de aanval zelf op, maar het schot dat volgt wordt geblokt: al vallend kan Enes de bal vanaf een meter of veertien terug richting doel schieten en maakt hij de 1-0.

De 2e helft wordt zichtbaar dat het hoge tempo niet volgehouden kan worden. Toch blijven de D1-boys jagen op de helft van de tegenstander. Met 40 meter achter laatste man Danny voelt Arkel dat er in de omschakeling iets te halen valt. Het wordt echt spannend. Als Tim de terugspeelbal van Danny niet ver genoeg weg kan schieten grijpt Arkel de geboden kans: met 3 snelle passes zetten ze een aanvaller vrij en deze rond koelbloedig af: 1-1. De eerstvolgende aanval van Arkel is ook weer gevaarlijk, maar gelukkig herpakken de DFC-ers zich, en als Enes de diepte in wordt gestuurd aarzelt hij niet en scoort voor de 2e keer: 2-1.
Ook na dit doelpunt blijft Arkel dreigend, omdat de jongens van DFC de rust niet kunnen bewaren. Ze ogen moe en in plaats van de wedstrijd te controleren blijven ze ongeremd op zoek naar het 3e doelpunt. Zenuwslopend!!!, maar vandaag wordt hard werken beloond: Onur zet goed door en wordt in het strafschop gebied onderuit getrokken. Iedereen gunt Jayleeson (die ook weer van de partij is) deze penalty. Hard schiet hij de bal onder de keeper door. Is de wedstrijd gespeeld? Nee, Arkel zet de laatste toon: een mooie vrije trap valt achter de verdediging en alleen een aanvaller van Arkel is attent en maakt nog de 3-2. Gelukkig voor DFC is de wedstrijd 2 minuten later afgelopen.

Onder het toeziend oog van een KNVB scout hebben de jongens van DFC D1 opnieuw laten zien goed te kunnen voetballen. Als ze dit gaan combineren met slim voetballen dan kunnen ze meedoen om de bovenste plaatsen. Uitstekend gedaan!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com