DFC 1 werkt hard maar verliest wel.

9 november 2013 2128x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 werkt hard maar verliest wel.

DFC 1 heeft vanmiddag verloren met 0-1.

Een redelijk tot goed spelend DFC had vandaag aanvallende intenties en probeerde de tegenstander Herovina onder druk te zetten.Tegenvaller was de blessure na een kwartier van aanvoerder Wesley Loos.Hij werd  goed vervangen door de jonge Paul Pluymert. Het spelbeeld van de dag was dat beide teams diverse kansen schiepen. De ruststand was 0-0.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld waarbij beide teams diverse kansen kregen. Een drukkend DFC was op zoek naar de openings treffer. Een verre uittrap van de keeper van Herovina werd verkeerd ingeschat door de DFC verdediging. Deze bal schoot door en was een prooi voor de Herovina aanvaller die hier wel raad mee wist 0-1.

Dit was helaas voor DFC ook de eindstand. Positief in deze wedstrijd van de discipline die DFC toonde mbt praten richting de scheidsrechter. Een minpunt was de blessure van keeper Danny Suikerbuyk met vermoedelijk een gescheurde hamstring.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com