DFC 1 mist scorend vermogen

16 november 2013 2179x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 mist scorend vermogen

DFC moest vandaag op zoek naar een drie punter bij Ameide. De afgelopen week was het voetbal redelijk tot goed en was de stijgende lijn duidelijk zichtbaar. Alleen de punten ontbraken nog. De ambitie voor deze week kon na 1 minuut al worden bijgeschaafd , want Ameide wist toen het net al te vinden en stond DFC met 1-0 achter. In plaats van dat de koppies gelijk gingen hangen , was het juist DFC die de schouders rechtten. Wie anders dan de veel scorende DFC spits Robin Benningshof scoorde de 1-1.  Tot de rust kwam hier geen verandering in en werd de 1-1 ook de ruststand.

Na rust was het DFC die het initiatief enigszins naar zich toe trok maar uitgerekend Ameide wist te scoren 2-1. DFC bleef knap spelen en kreeg ook nog redelijke kansen , waarbij de paal ook twee keer werd geraakt. Het laatste kwartier zette DFC druk , maar kwam het manco van dit seizoen tot uiting. Op Robin Benningshof na is er bijna niemand die een scorend vermogen heeft.

Door het ontbreken van een aantal geschorste spelers , maakte twee spelers uit A1 hun debuut en deden dat niet onverdienstelijk. Helaas bleef DFC weer met lege handen achter en blijf het degradatie spook nog hangen boven het DFC complex.    

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com