Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC 1 loopt rood aan en wordt gestaakt
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC 1 loopt rood aan en wordt gestaakt

2 november 2013 2126x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 loopt rood aan en wordt gestaakt

De opdracht voor DFC 1 was vooraf duidelijk , 3 punten meenemen in een semi-derby tegen hekkensluiter de Alblas. Deze opdracht was ook duidelijk ingegeven door de trainer en werd al vrij snel zichtbaar na 7 minuten. DFC zette flink druk in het begin en uit  een vrije trap was het Mark Jongeneel die DFC na 7 minuten op voorsprong bracht.  Na deze goal kwam de Alblas ook beter uit de verf en liet in de eerste helft zien dat zij ook kansen kunnen maken. Het was aan goed keeperswerk van Danny Suikerbuyk te danken dat DFC de nul hield. Op slag van rust was daar een terugspeelbal van de Alblas die de keeper niet goed verwerkte. Door goed doorjagen van Robin Benningshof resulteerde dat in de 0-2 , een geruststellende ruststand voor de roodwitte brigade. Mark Jongeneel incasseerde een twijfel achtige gele kaart.

Na de rust was het wederom DFC die het initiatief behield. In minuut 67 werd Robin Benningshof gevloerd in de zestien en de scheids wees terecht naar de stip. Deze penalty werd benut door Wesley Loos. Vanaf dit punt werden de beslissingen van de scheids enigszins verwarrend. De jonge scheids was blijkbaar niet geheel bestand tegen deze druk. Vlak na de 0-3 kwam de Alblas terug in de wedstrijd en scoorde de 1-3 uit een vrije trap. In minuut 76 was er wederom een vrije trap voor de Alblas en heel DFC stond te kijken hoe de Alblas de 2-3 intikte. DFC was inmiddels uitgedund naar 10 man door een tweede gele kaart dus rood voor Mark Jongeneel. Sadik Karasahin kreeg een directe rode kaart , nadat de scheids een natrappende beweging had gezien. Deze visie werd niet door iedereen gedeeld en was dan ook zeker twijfel achtig te noemen. De scheids besloot dat er een afkoeling periode nodig was.

Na de afkoeling was het al snel weer raak. Dertien minuten voor tijd was er een overtreding van Anthony Radjekoemar die geel opleverde. In de daarop volgende discussie werd er direct rood getrokken voor Anthony. De derde rode kaart voor DFC was aanleiding om definitief te staken. Vreemd genoeg was het een faire wedstrijd. Enkele inconsequente beslissingen van de zeer jonge scheidsrechter was de aanleiding om deze wedstrijd op zijn kop te zetten. Vreemd genoeg had grensrechter Peter Geyp blijkbaar ook een officiele waarschuwing gehad , maar deze was nooit aan hem medegedeeld.

Kortom , een moeilijke taak om bij de hervatting van deze wedstrijd de 2-3 voorsprong te handhaven met 3 man minder.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com