DFC 1 lijdt nederlaag

30 november 2013 2184x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 lijdt nederlaag

Het is DFC vandaag niet gelukt om punten te behalen. Er werd met 0-2 verloren van ZBC.  DFC begon in een afgeslankte vorm , door verschillende omstandigheden waren enkele basis spelers afwezig. In de eerste helft was het verschil op de ranglijst nog niets eens zo goed zichtbaar. DFC stond in de verdediging goed opgesteld en gaf weinig weg. Alleen aanvallend was DFC niet daadkrachtig. De hoop om de rust met 0-0 te halen werd net voor de rust weggegooid. ZBC rondde een aanval goed af en pakte de voorsprong.

Na de rust was DFC nog steeds strijdvaardig en aan de inzet lag het niet. Alleen werd gaandeweg de wedstrijd toch duidelijk dat DFC op dit moment in een fase zit dat het ook niet mee zit ook. De passing werd minder en steeds vaker werd de man niet goed aangespeeld. Een afstandsschot van ruim 25 meter ging dwarrelend in het net achter de verder goed keepende invaller Sebastian  , die de plek onder de lat voorlopig heeft ingenomen. Dit was het breekpunt van de wedstrijd.  Aanvallend werd er te weinig gebracht en en werd feitelijk geen enkele goede aanval opgezet.

De hoop ligt nu op de derby van volgende week , een uitwedstrijd tegen GSC/ODS. Door ziekte ontbrak vandaag grensrechter Peter Geyp , die goed werd vervangen door Joop Hartman.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com