Bestuurswisselingen tijdens Algemene Ledenvergadering

26 november 2013 1719x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bestuurswisselingen tijdens Algemene Ledenvergadering
Bestuurswisselingen tijdens Algemene Ledenvergadering

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering die op 25 november plaatsvond heeft het bestuur van DFC enkele wijzigingen ondergaan.

Secretaris Hennie Louwman-Voetee is tijdens deze vergadering afgetreden als bestuurder. Voor haar opvolging hadden zich helaas geen kandidaten gemeld, waardoor onze vereniging vanaf dat moment met een onvervulde vacature op een cruciale plek in de verenigingsorganisatie verder moet zien te functioneren. Daarnaast zijn onder applaus van de ledenvergadering naast Pleun van Gelderen (sponsorcommissie), eveneens de waarnemend jeugdvoorzitters Tomas Nuijten en Jeroen Kleinhuis formeel benoemd als bestuursleden. De nieuwe bestuurders nemen de portefeuilles over van de reeds eerder afgetreden bestuursleden Mark Gommers en Danny van Adrichem.

Voor de aftredende secretaris, die 6 jaar in het bestuur zat, waren er uiteraard woorden van dank en een mooi boeket. Voorzitter Maarten Janssen loofde Hennie voor haar inzet, betrokkenheid en ongekende bereidwilligheid om meerdere vrijwilligersfuncties tegelijkertijd te vervullen. Naast secretaris van de vereniging was (en blijft) zij eveneens als wedstrijdsecretaris en ledenadministrateur actief. Het luide applaus van de leden was het bewijs dat een ieder het daar roerend mee eens was. In een toelichting gaf Hennie aan dat door een gewijzigde werksituatie haar dagelijkse reistijd dusdanig toe gaat nemen, dat het niet langer te combineren valt met al haar vrijwilligerswerk voor DFC. Ze heeft keuzes moeten maken en wil zich de komende tijd focussen op haar taken als wedstrijdsecretaris en de ledenadministratie; zeker met het oog op de aanstaande overgang naar SEPA.

“Het feit dat er een vacature binnen het bestuur open blijft staan en dat niemand zich hiervoor kandidaat heeft gesteld is een pijnlijk teken van het vrijwilligersprobleem binnen DFC. We blijven optimistisch en hopen dat iemand zich binnen afzienbare tijd toch bereid verklaart om deze belangrijke functie te bekleden. Wanneer er teveel gaten in de organisatie ontstaan brengt dat het functioneren en de continuïteit van de vereniging in gevaar. Ik ben dan ook blij dat Pleun, Tomas en Jeroen in het bestuur plaatsnemen en wens hun uiteraard heel veel succes toe” aldus de voorzitter.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com