Winst voor E2

13 oktober 2013 1975x bekeken, 1 reactie »

Dat de E2 spelers goed voetballen is niet alleen opgevallen bij FC Dordrecht. Ook de KNVB heef de goede resultaten gesignaleerd. De E2 is dan ook , na drie keer winst op rij, ingedeeld in een andere competitie. De heren waren enigszins teleurgesteld want het kampioenschap lonkte! Maar goed… met volle moed zijn de heren donderdagavond het veld opgegaan voor de wedstrijd tegen OMC. Best spannend, tenslotte weet je niet helemaal wat je moet verwachten als je in een andere competitie wordt ingedeeld. Onze spelers hebben echter een prima wedstrijd gespeeld en gewonnen met 5-2! Mooi om te zien dat ze zich niet laten imponeren door jongens die groter zijn en vast blijven houden aan hun spel. Snelheid, hard werken, inzicht en goed samenspel zijn de juiste ingrediënten voor  succes!

1 reactie

  1. barb 13 oktober 2013 om 21:31 -

    Goed om te lezen dat ze zich niet hebben laten ontmoedigen maar zo te zien zijn ze in een gelijkwaardiger competitie terecht gekomen, en daar leer je alleen maar beter van voetballen. 23-2 lijkt leuk, maar je leert er geen bal van! Succes en wie weet zit er toch nog een kampioenschap in.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com