Wedstrijdverslag Hardinxveld F3 – DFC F3

7 oktober 2013 1566x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdverslag Hardinxveld F3 – DFC F3
Afgelopen zaterdag 5 oktober om 11.30u moest DFC F3 voor hun vierde wedstrijd aantreden tegen Hardinxveld F3. De jongens van het team moesten het helaas zonder Keano doen, want hij was lekker met zijn familie naar Euro Disney in Parijs. Dit betekende dat we niet onze keeper in de dop konden inzetten, en dus moesten kiezen voor Kenneth op doel in de eerste helft en daarna Mees in de tweede helft. Onze kanjers hebben weer gevochten als leeuwen. Net als de vorige wedstrijd gingen we goed van start en waren in het begin sterker, maar helaas vielen weer de doelpunten aan de verkeerde kant, ondanks dat Kenneth uitstekend stond te keepen. Met de rust 5-0 achter, maar we gingen toch met opgeheven hoofd de kleedkamer in. Na de rust Mees op doel en Kenneth met Cehm en Quincy in de aanval gingen we weer voortvarend van start. Ook Justin, Mario, Sven en Joey droegen hun steentje bij wat resulteerde in een doelpunt van Cehm. Maar uiteindelijk verloren we toch met 7-1. Jammer jongens! Het moet wel gezegd worden dat de tegenstander weer erg fysiek de duels in ging, dus er werd redelijk wat geduwd, terwijl ons team probeerde het voetballend op te lossen. Dit is wel een leer boor ons: op de training moeten we de schouderduw nog maar eens goed oefenen.
Na de wedstrijd hebben we wel revanche genomen want bij het penalty schieten waren wij veel beter, dat was wel mooi!
Paul van Engelen
Teamleider F2

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com