Wedstrijdverslag EBOH F2 – DFC F3

27 oktober 2013 1553x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdverslag EBOH F2 – DFC F3

Na 2 weken rust moest afgelopen zaterdag 26 oktober om 9.00u DFC F3 voor hun vijfde wedstrijd aantreden tegen EBOH F2. De jongens van het team moesten het helaas zonder Cehm doen, want hij was nog op herfstvakantie. Ook al was het nog vroeg op de morgen, toch scheen er al een lekker zonnetje en was het een aangename temperatuur om een lekker potje te voetballen en aan de jongens was te zien dat ze er zin in hadden. Sven wilde graag keepen en dus begon hij de eerste helft op doel. Net als alle vorige wedstrijd gingen we goed van start en golfde het spel de eerste tien minuten op en neer. De tegenstander had wel wat kansen, echter Sven hield zijn doel gelukkig schoon. Helaas kreeg de tegenstander meer vat op het spel en scoorde EBOH snel een aantal keer. Ondanks verre uittrappen van Sven en de snelheid van Kenneth en Quincy wisten wij niet het net van de tegenstander te vinden. Met de rust 6-0 achter, maar we gingen toch met opgeheven hoofd de kleedkamer in. Na de rust Justin voor de eerste keer op doel met Mees (met pet voor de zon) als rots in de branding als laatste man voor hem gingen we weer voortvarend van start. Sven, Mario en Keano probeerden het spel van de tegenstander te ontregelen, maar helaas moest Justin toch weer een aantal keer de bal uit het net vissen. Zelfs een eigen doelpunt van Joey, maar na de wedstrijd was hij toch trots op zichzelf, want hij had toch maar mooi gescoord! Hierna waren we het beu en na de aftrap gaf Quincy een mooie bal op Kenneth die alleen op de keeper af kon gaan en prachtig scoorde. Hoera! Maar uiteindelijk verloren we toch met 13-1. Jammer jongens! Het verlies was snel vergeten bij het nemen van de penalty’s. Justin hield er 2 tegen en keek er ook nog 2 naast… Op naar de volgende wedstrijd jongens, als wij met zoveel plezier en inzet blijven voetballen komt de winst vanzelf!

Paul van Engelen

Teamleider DFC F2

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com