Voorbeschouwing aankomend weekend

23 oktober 2013 1287x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

Aanstaande zaterdag spelen DFC1 , DFC 2 en DFC A1 allen thuis.

DFC 1 zal dit doen tegen mede-laagvlieger Groote Lindt. Opsteker voor DFC is dat zij hun laatste wedstrijd in winst wisten om te zetten en zodoende de juiste spirit heeft gevonden , terwijl de tegenstander Groote Lindt een nederlaag te verduren kreeg. Zaak is dus om deze partij absoluut in winst om te zetten , om de aansluiting met de middenmoot te vinden. Bij verlies zal de onderste regionen niet verlaten worden. Wedstrijd begint om 14.30 uur

DFC 2 heeft een wedstrijd tegen Groot Ammers in het vooruitzicht. Beide ploegen kunnen dezelfde cijfers overleggen nl 6 gespeeld en 9 punten. Een aantrekkelijke wedstrijd dus waarbij de winnaar de kop van de ranglijst in de gaten kan blijven houden. Wedstrijd begint om 12.00 uur

Op dat zelfde tijdstip staat de wedstrijd DFC A1 tegen Vuren A1 op het programma. Beide teams staan dicht bij elkaar en het verschil van 1 punt is in het voordeel van DFC.  Bij winst zal DFC dit gat vergroten , bij een nederlaag zag er van positie worden gewisseld.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com