Voorbeschouwing aankomend weekend

10 oktober 2013 1166x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

Voor DFC 1 is het wederom zaak om eindelijk weer eens een driepunter te behalen. Na de nederlaag verleden week tegen de koploper is nu de kans op een overwinning tegen Peursum. De tegenstander heeft zich bewezen als een stabiele middenmoter en de taak is dan vooraf niet gemakkelijk. Het voordeel voor DFC is dat het deze week de steun van het thuis publiek kan gebruiken om die felbegeerde overwinning binnen te slepen. De thuiswedstrijd zal om 14.30 uur beginnen.

DFC 2 heeft de smaak van winnen verleden week weer gevonden. In een ruime overwinning waren de punten zeer welkom.Het gat naar beneden werd vergroot en bij een overwinning dit weekend is de definitieve aansluiting in de middenmoot een feit. Dit zal dan moeten gebeuren tegen een tegenstander die al wel in die middenmoot staat en kwalitatief altijd een goed team op de been kan brengen , ASWH 3. De uitwedstrijd is om 15.00 uur.

DFC A1 , dat verleden week alweer een verplichte vrije dag had , speelt dit weekend een beker wedstrijd en doet dat tegen HSSC’61. Hopelijk speelt het gebrek aan wedstrijd ritme DFC geen parten en gaan zij vol voor de winst. DFC A1 speelt deze beker wedstrijd thuis om 12.00 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com