Voorbeschouwing aankomend weekend

3 oktober 2013 1040x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend

Verleden week was zeker een slecht weekend voor de selectie teams van DFC. DFC1 , DFC2 en A1 verloeren allemaal hun wedstrijden.

DFC1 ging ten onder tegen de eeuwige rivaal EBOH en hopelijk hebben zij lering getrokken van de manier waarop ze ten onder gingen. Niet alleen de kwaliteit maar ook de inzet was beneden peil.Dit zal en moet verbeterd worden om uit de benarde positie te geraken waarop DFC1 op dit moment verkeerd. Met nog 3 ploegen op het zelfde punten totaal van slechts 3 punten tot nu toe, is de start stroef te noemen.Dat de opgave voor as zaterdag geen makkelijke word is een understatement. De ploeg aan de overkant van het water , Papendrecht , staat nl fier bovenaan met de volle buit uit 4 wedstrijden. Door kenners is deze ploeg niet voor niets uitgeroepen tot titel kandidaat nummer 1. Maar misschien is dat juist de inspiratie die DFC nodig heeft om het juiste ritme te vinden.De wedstrijd op Slobbengors zal om 14,30 uur aanvangen

Dat DFC2 het schaduw elftal is van het eerste , is te zien aan precies dezelfde verloop van de competitie tot nu toe. Met ook slechts 1 overwinning tot nu toe is het punten totaal hetzelfde als DFC1.  De thuiswedstrijd tegen runner up HSSC’61 is dan ook zeker geen makkie om de overwinning te zoeken. Dat trainer Ertogrul Ozturk zijn mannen op scherp zet om de volle winst te zoeken zal te zien zijn op de reeweg oost om 12.00 uur

DFC A1 heeft wederom een rustig weekend. Door veel heen en weer geschuif met ploegen in deze competitie is DFC voor de tweede keer in de huidige competitie vrij dit weekend. De ranglijst geeft dan ook een totaal onoverzichtelijk beeld.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com