Voorbeschouwing aankomend weekend

31 oktober 2013 1239x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

DFC 1 heeft deze week een uit wedstrijd tegen de Alblas. Verleden week werd een mooie kans om aan te sluiten met de middenmoot gemist door een gelijkspel tegen mede laagvlieger Groote Lindt. Deze week wederom een kans om toch die zo gewenste aansluiting met de middenmoot te zoeken. De Alblas is de nummer laatst en heeft de smaak van een overwinning dit seizoen nog niet mogen proeven. Zij beleefden een roerige week waarin hun trainer opstapte maar dit kan ook een positief effect hebben op de groep. Zaak dus voor DFC om te waken voor onderschatting en hun eigen spel op te dringen , om zodoende die gewenste 3 punten mee terug te nemen in deze semi-derby. De uitwedstrijd begint om 15.00 uur

DFC 2 is na een goede serie op dit moment het goede gevoel even kwijt. Een nederlaag verleden week zorgt ervoor dat  DFC de aansluiting met de kop is verloren en moet waken dat zij hierdoor ook hun plek in de middenmoot niet verliezen. De uitwedstrijd tegen Rijsoord kan bij winst zomaar een paar plekken hoger opleveren. Bij winst word de tegenstander van zaterdag voorbij gegaan. De scherpte moet dus weer gevonden worden. De uitwedstrijd begint om 12.30 uur.

DFC A1 leed verleden week een nederlaag , maar kan niet zeggen dat zij geen kansen scheppen. De vele kansen die er waren bleven onbenut , maar het positieve is dat deze kansen allemaal kwamen na aantrekkelijk positie spel en team werk.  Als deze week weer dat goede voetbal word gespeeld kan het haast niet anders dat ook de kansen een keer benut gaan worden. Runner up Sleeuwijk kom zaterdag naar ons complex. Wellicht dat DFC  het de nummer 2 lastig kan maken. De thuis wedstrijd begint om 12.00 uur

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com