Verslag Klaverjasavond 27 september

1 oktober 2013 1158x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verslag Klaverjasavond 27 september

Vrijdag, 27 september jl. werden de kaarten voor de eerste keer van het nieuwe seizoen weer geschud. Zo konden wij 26 spelers begroeten, waaronder de krasse Ton van Son en verheugend was dat wij Wil Versteeg weer konden begroeten waardoor wij met 6 tafels konden gaan starten.

Een speciaal woord wil ik echter richten aan Cor v. Dijk en zijn naaste familie. Cor klaverjast al vele jaren bij ons, Is altijd het eerste bij DFC. Verzorgt de koffie , zet de tafels goed, Legt het spelmateriaal op de tafel etc. Dit werd altijd zeer gewaardeerd door ons. Echter recentelijk kregen wij van zijn vrouw Lea dat Cor ongeneeslijk ziek is en dat wij op kort termijn afscheid van hem moeten nemen. Hij wilde echter nog zo graag één keertje komen spelen en met steun van zijn zus Riet met haar man Henk is dat ook gelukt. Cor heeft 2 boompjes kunnen spelen, waarna hij vermoeid door Riet en Henk tussendoor naar huis werd gebracht. Wij zijn als klaverjasafdeling TROTS dat een ieder binnen de klaverjasclub Cor deze kans heeft geboden. Klasse !!

Het was weer ouderwets gezellig voor een ieder. Na 3 ronden te hebben gespeeld konden wij Albert Bonnema met 5586 punten als 1e huldigen. 2e werd onze enige echte Dubbeldammer Henk van Heeren met 5530 punten(zie foto). 3e Het Italiaanse talent Luigi Bevilaqua met 5408 punten, 4e Henk Visser met 5354 punten en 5e Bert Huijbens met 5128 punten.

Rest mij onze alternatieve barman Ton Vos, Penningmeester Peter Geijp en Materiaal verzorger Fred Eland te bedanken.

De volgende klaverjasavond is 11 oktober. Inschrijven via e-mail naar: j.breet94@chello.nl Aanvang: 20:00 uur Kosten: € 3.50

2013-09-27 23.52.10

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com