Uitslag Klaverjaswedstrijd 11 oktober

18 oktober 2013 1174x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Uitslag Klaverjaswedstrijd 11 oktober

Vrijdag, 11 oktober werd er voor de tweede keer van dit seizoen de kaarten geschud. Diverse afmeldingen vanwege uiteen lopende redenen moesten wij deze keer genoegen nemen mer 4 tafels en 2 personen in de wachtstand. Ondanks was het toch gezellig.
Voordat wij met de loterij van start gingen werd er eerst een minuut stilte gehouden i.v.m. het overlijden van ons trouwe kaart lid, Cor van Dijk (68 jaar). De winnaar deze avond was Dennis Ringeling met zijn magische plankje. Dennis scoorde 5389 punten bij elkaar, slechts punt meer alsm Jan Breet welke 2e werd met 5388. Als 3e eindigde Bert Kuipers met 4683, 4e werd Ineke Kok met 4653 punten en als laatste viel in de prijzen op de 5e plaats, Johan van Vendeloo. De eerst volgende klaverjasavond is 08 november. Zet deze datum in uw agenda. Namens de klaverjasafdeling, Jan Breet

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com