Goed bezochte reunie weer gezellig

7 oktober 2013 2781x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Goed bezochte reunie weer gezellig

De reunie in het teken van het 130 jarig bestaan van onze club , werd wederom goed bezocht door de DFC familie. In de aanloop naar de reunie in de zaal , was er de wedstrijd in het teken van de Bob van Heijningen bokaal. De nog vitale  “ouderen ” voetballers maakten er onderling een prettige wedstrijd van. Speciaal was het moment van uitreiking van deze bokaal. Deze bokaal werd uitgereikt door niemand minder dan de vader van Bob , Cees van Heijningen. Een initiatief die zeker een traditie moet worden. De reunie was in de schitterend versierde sportzaal. Onder het genot van een drankje en een voortreffelijk warm/koud buffet werd er volop genoten van de aanwezige muziek. Menig danspasje werd er nog uitgegooid op de dansvloer. Een avond die nog lang doorging en er word dan ook alweer uitgekeken naar de editie ivm het 131 jarig bestaan

.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com