Gezocht: computer (desktop/laptop) en TV

18 oktober 2013 1207x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gezocht: computer (desktop/laptop) en TV

Wie o wie kan ons helpen aan een extra computer of (platte) TV? Misschien heb je er nog eentje op zolder, op het werk of in de garage staan die niet meer gebruikt wordt? We zouden deze bij DFC heel erg goed kunnen gebruiken. Natuurlijk is het eenvoudig om extra elektronica aan te schaffen, maar als we het met elkaar op deze manier kunnen regelen is dat alleen maar beter voor onze club!

De desktop/laptop wordt uiteraard voordat we hem in gebruik nemen professioneel opgeschoond, zodat geen privacy- of bedrijfsgevoelige informatie op het systeem achterblijft. We willen deze gaan inzetten voor digitale wedstrijdformulieren (vanaf dit seizoen verplicht gesteld door de KNVB voor senioren, maar vanaf volgend seizoen ook voor de jeugd) in Sportlink en het uitzenden van de ‘slideshow’ in de kantine.

De TV willen we gaan ophangen als extra scherm, halverwege in de kantine of achter de bar, in aanvulling op de TV die reeds aan de muur hangt.

Kun jij jouw club helpen? Neem dan even contact op via voorzitter@dfc-dordrecht.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com