Doelpuntenfestijn bij DFC D3 – SC Emma D3: 9-0

12 oktober 2013 2322x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Doelpuntenfestijn bij DFC D3 – SC Emma D3: 9-0

Zaterdag 12 oktober 2013, de tweede bekerwedstrijd van D3. Even wat statistieken: het is droog en koud, het veld is kletsnat van de dauw en D3 is met 11 spelers.

D3 begint goed met een paar kansen, die nog gemist worden. Het is direct al duidelijk dat er een groot verschil in sterkte is tussen de twee ploegen.

Toch nemen de jongens wat gas terug en gaan wat (te) voorzichtig spelen. De tegenstander heeft met nummer 10 een behendige speler, maar hij wordt achterin vakkundig afgestopt. Omdat er verder geen stootkracht is, komt Emma ook niet gevaarlijk dicht bij Angelo.

DFC voert de druk op en Enes, net zo makkelijk links en rechts schietend, opent de score met een bekeken schot van vlak naast het doel: 1-0.

DFC ruikt en creëert de kansen en het is een kwestie van tijd voordat Siyar zijn kans benut: net als vorige week zet hij goed door bij de keeper en scoort.

Dan volgen een paar fraaie doelpunten: Enes lobt over de keeper, Maxxi (goed op dreef rechts) knalt de bal boven de keeper in het net.

Voor rust maakt Julian er nog met een mooie ‘chip’ 5-0 van.

Zo smaakt de limonade in de rust wel goed voor D3. Na rust gaat Julian verder waar hij gebleven is: met een droge schuiver onder de keeper door wordt het 6-0.

Ergens gun je als toeschouwer Emma ook een doelpunt, maar de jongens in het veld denken daar anders over, er wordt fanatiek doorgespeeld. Enes doet nog een duit in het zakje door vanuit de hoek van het strafschopgebied slim de bal in de verre bovenhoek te plaatsen. Luca scoort met een mooi laag gehouden afstandschot, en Enes zorgt voor de eindstand met een goed geplaatste roller onder de keeper door: 9-0!

Het krachtsverschil bleek toch veel te groot, al hebben de jongens met elkaar een goede wedstrijd gespeeld. Met dat goede gevoel gaan we naar ASWH komende dinsdag, complimenten voor iedereen!

D3 vandaag: Luca, Max, Maxxi, Enes, Nick, Angelo, Xander, Siyar, Michael, Jayleeson en Julian.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com