DFC verliest van de koploper

5 oktober 2013 2235x bekeken, 1 reactie »

DFC 1 stond vandaag voor de moeilijke taak om het de koploper , en topkandidaat voor de titel , Papendrecht lastig te maken. De vorm waarin DFC op dit moment verkeerd is het beste te omschrijven als zoekende. Goede momenten worden te vaak afgewisseld met slecht momenten en dit zorgt ervoor dat de positie op de ranglijst niet rooskleurig is.

DFC begon redelijk goed aan de wedstrijd en kon zeker de eerste helft meekomen met Papendrecht. Een niet goed weggewerkte bal in de eerste helft zorgde voor een achterstand voor de rust. Verdediger Mark Jongeneel moest geblesseerd achter blijven in de kleedkamer. In de tweede helft ging het nog redelijk tot de 2-0 voor Papendrecht viel. Jeroen Krook en Marco van Woerkom moesten noodgedwongen door blessures ook het veld verlaten en dit was het sein voor een grote nederlaag. DFC stortte verdedigend volledig in en er werd veelvoudig uit positie gelopen. Papendrecht profiteerde hier optimaal van en liet de score oplopen tot 5-0.

Vooraf was de hoop hier een puntje te kunnen afsnoepen , want tegen de koplopers zijn altijd snoeppunten. Helaas was de realiteit duidelijk en word DFC met de week verder in de problemen gedrukt in de onderste regioen.

Twee keer geel dus rood was er nog voor Robin Benningshof.

1 reactie

  1. Sem Broere 5 oktober 2013 om 21:38 -

    jeroen krook bleef met marco van woerkom achter in de kleedkamer

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com