DFC MB1 deelt de punten met concurent Emma !!!

13 oktober 2013 1133x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC MB1 deelt de punten met concurent Emma !!!

Zaterdag 5 oktober j.l de altijd spannende stadsderby tegen Emma.

Deze beide meidenteams kennen elkaar goed want we hebben in eerdere seizoenen al vaker tegen elkaar gespeeld.Deze wedstrijden gingen altijd gelijk op en de vorm van de dag bepaalde vaak de uitslag.

De wedstrijd begon goed er werd leuk gevoetbald en kansjes aan beide kanten.Voor het grootste gedeelte werd er gestreden tussen de beide strafschop gebieden.Minou had moeite met de goed spelende linksback,en ook Charissa kon de verdediging niet openbreken.

Na een corner van Emma die door een flipperkast effect in onze goal belande ontstond er wat tumult omdat de  goal werd afgekeurd.Het was even niet duidelijk waarom maar de grensrechter vlagde vrij direct omdat hij de corner over de achterlijn zag gaan en de scheids direct floot.Nog steeds 0-0 maar de Dordtse rood-witte waren weer even wakker geschud.Charissa soleerde nog een paar keer door de verdediging maar kon niet krachtig genoeg schieten om de keepster te passeren.Vlak voor rust kreeg Kelsey de beste kans van de eerste helft,Onze gastspeelster Denise gaf een knappe steekpass door de midden van de verdediging en Kelsey ging alleen op de keepster af ,ze knalde de bal loeihard maar de keepster blokte de bal heel knap ,dus gingen we rusten met een 0-0 tussenstand.Na de rust ging het spel weer heen en weer met af en toe  een kans maar beide ploegen speelde om niet te verliezen en op 1 of andere manier speelde ze met de rem erop.Ook bij ons werdt er een doelpunt afgekeurd ,Charissa ging richting de 16 meter en plaatste de bal in de verre hoek ,de keepster was nu kansloos.De bal rolde bijna in de goal waar Celia van uit haar buitenspelpositie de bal nog een extra zetje gaf waardoor ze buitenspel kwam te staan .Jammer want dit het het kantel punt kunnen zijn van de wedstrijd.

Beide ploegen bleven knokken om maar niet te verliezen.En namen genoegen met een gelijkspel.

Goed geknokt en gespeeld meiden met in het vooruitzicht doordeweeks een lastige wedstrijd tegen v.v Ophemert en zaterdag 12 oktober opnieuw   een ontmoeting met ons buren Emma ,deze keer voor de beker-poule

 

Weer allemaal 200% inzet getoond

 

Gr Cees en Frank

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com