DFC F1: knappe inhaalrace eindigt in gelijkspel

27 oktober 2013 1135x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC F1: knappe inhaalrace eindigt in gelijkspel

Verslag van Drechtstreek F2 – DFC F1 op zaterdag 26 oktober 2013.

Zonder Silvester gaat DFC F1 voortvarend van start, maar al snel blijkt dat Drechtstreek een goede keeper heeft. Telkens eindigt de bal in zijn handen. Dan krijgt Drechtstreek een hoekschop en die wordt erg mooi binnengeschoten. DFC F1 is even van slag, want bij de eerstvolgende aanval van Drechtstreek staat het gelijk 2-0 en niet veel later zelfs 3-0. Op inzet herpakken de spelers zich en Alexandre slalomt zich een weg door de verdedigers heen, kapt de keeper ‘even’ uit en maakt de 3-1. Helaas scoort Drechtstreek vlak voor rust nog een keer. DFC heeft de bal, speelt leuk voetbal, maar staat bij rust met 4-1 achter.

De 2e helft gaan de jongens er nog fanatieker tegenaan. Roan en Noa organiseren de verdediging, Zouhair staat daar vlak voor. Met de hardwerkende spelers daaromheen komt Drechtstreek in de 2e helft maar 2x in de buurt van keeper Chris.
De ene aanval na de andere volgt en Alexandre maakt (ook) de 4-2 en de 4-3. Gaat het nog lukken? De keeper van Drechtstreek blijft dwarsliggen en af en toe schieten de jongens niet met scherp of is de voorzet net te hard. Dan weet Ouassim eindelijk het net te vinden en is het gelijk. Drechtstreek staat op omvallen, maar helaas weet Noa zijn goede 2e helft niet te bekronen met een doelpunt. Zijn afstandschot vliegt rakelings naast.

Na een wat twijfelachtige 1e helft lieten de jongens van F1 zich in de 2e helft van hun beste kant zien en haalden ze uiteindelijk toch nog een punt op! Knap gedaan, jongens!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com