DFC E2 vermaakt 2000 supporters met hun spel

7 oktober 2013 2245x bekeken, 1 reactie »

Vrijdag 4 oktober was het zover voor de E2 , een voorwedstrijd bij FC Dordrecht. In een echt Jupiler League stadion! Hier hebben ook de toppers van Ajax . PSV en Feyenoord op het veld gestaan. En nu mocht DFC E2 hier spelen. Tijdens de voorwedstrijd was het nog niet superdruk , en speelde zij hun wedstrijd tegen Nieuw Lekkerland. Het werd een spannende pot voetbal die DFC nipt verloor. Na de wedstrijd was het een plekje zoeken in een speciaal  DFC Vak. Toen de E2 het vak in kwam werd zij luid toegezongen door de supporters. Maar het echte werk moest toen nog komen.Tijd om weer even op adem te komen en rustig naar de eerste helft van FC Dordrecht -Telstar te kijken. Vlak voor de rust werd DFC geroepen om weer naar het veld te komen. In de rust stonden nl de penalty’s gepland. Nu was het stadion vol met zeker 2000 supporters. Toch wel een beetje spannend nu. De man met de microfoon vroeg aan de spelers hoe hun naam was en het hele stadion juichtte toen DFC E2 als echte profs hun aanloop namen. Sommige schoten hun penalty strak in het doel. Enkele spelers hadden toch een beetje plankenkoorts en misten. Nieuw Lekkerland mochten ook hun penalty’s nemen. Door het vele gejuich vanaf de tribunes konden we niet meer goed horen of DFC of Nieuw Lekkerland had gewonnen. De Stadion speaker nam dan ook de beslissing dat beide teams dan maar hun ere ronde op het veld mochten gaan maken. De spelers van E2 liepen langs de volle tribunes en zwaaiden als echte profvoetballers naar hun publiek. Enkele supporters wilden zelfs een handtekening , maar de E2 had hier geen tijd voor want alle fans moesten nog bedankt worden. De wedstrijd FC Dordrecht – Telstar werd een 4-3 overwinning. Dat heb zeker te maken met de aanmoedigingen van DFC. Een ervaring om voorlopig niet te vergeten. Bijgevoegd de sfeer impressie van deze avond.

 

1 reactie

  1. peter geijp 8 oktober 2013 om 21:05 -

    Mooi hé voor die gasten .

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com