DFC deelt de punten met Groote Lindt

26 oktober 2013 1464x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC deelt de punten met Groote Lindt

Vandaag stond de derby tegen Groote Lindt op het programma. Net als DFC bevind Groote Lindt ook in de onderste regionen en de winnaar van deze wedstrijd zal dan ook goede zaken doen.

Vanaf het begin was er eigenlijk weinig spanning te vinden op het veld. Beide teams speelden een matige wedstrijd en het aanwezige publiek werd zeker niet vermaakt door het goede spel. De spanning maakte het nog enigszins aantrekkelijk om de volle 90 minuten te blijven kijken.

In het laatste kwartier van de eerste helft was het DFC die het heft toch in handen nam en een klein overwicht had op het veld. Dit resulteerde in enkele kansen die niet benut werden. De tweede helft had het zelfde spelbeeld als de eerste helft. Deze was gelijk opgaand.Groote Lindt kreeg het laatste half  uur meer grip op de partij door een directe rode kaart voor DFC’s  Gino Verbeek.DFC kreeg in de slotfase van de wedstrijd nog een vrije trap maar wist deze niet te benutten. Het venijn aan het einde van de wedstrijd was voor Groote Lindt en de laatste 5 minuten voor het einde resulteerde dit in enkele kansen maar gelukkig voor DFC had dit geen gevolgen

De wedstrijd eindigde dus zoals het was begonnen 0-0.

Groote Lindt eindigde de wedstrijd met 10 man na een rode kaart ( 2 keer geel ), net als DFC met een directe rode kaart voor Gino Verbeek.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com