DFC D1 laat zien hoe het niet moet

5 oktober 2013 1254x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 laat zien hoe het niet moet

Verslag van DFC D1 – De Zwerver D1 op zaterdag 5 oktober 2013.

Vandaag trappen de jongens van D1 af zonder Colin, Janko en Zakaria, maar gelukkig is Winston aanwezig om het team compleet te maken. Het is erg lekker weer en onder leiding van scheidsrechter Joop Hartman gaan de teams er tegen aan. Het spelbeeld is heel simpel: als je de bal ziet geef hem dan een poeier! Beide ploegen spelen de bal voortdurend heen en weer: flipperkastvoetbal in optima forma.
Het is De Zwerver dat als eerste het net vindt met een diepe bal op links en een goede voorzet. Drie minuten later is het alweer 0-2 als De Zwerver balverlies op het middenveld afstraft. Vervolgens weet DFC na geklungel bij De Zwerver, Yassine te lanceren. Het mag gezegd: hij schiet de bal wel mooi in het doel: 1-2.

De 2e helft wordt er heel even geprobeerd om met elkaar te voetballen en net als het thuispubliek het gevoel krijgt dat het wat beter wordt is er weer slordig balverlies en moet Tim nogmaals de bal uit zijn doel gaan halen: 1-3. De Zwerver gaat hierna iets makkelijker voetballen en DFC vervalt weer in het hotse-knotse-begonia voetbal van de 1e helft. Jammer, maar ook dit hoort er af en toe bij. Laten we maar snel uitkijken naar de wedstrijd van volgende week.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com