DFC C1 deelt de punten met VVGZ C1

28 oktober 2013 1153x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C1 deelt de punten met VVGZ C1

DFC C1 heeft afgelopen zaterdag 1 punt over gehouden aan het duel met VVGZ C1. In een sportieve en gelijkopgaande wedstrijd werd enkele minuten voor tijd een 2-1 voorsprong ongelukkig uit handen gegeven.

DFC begon goed aan het duel en liet met verzorgd combinatievoetbal zien over veel potentie te beschikken.  Twee kansen waren nog niet aan Hamza besteed, waarna VVGZ uit een uitval mooi de 0-1 binnen schoot met een lob over de verder prima keepende Sherrelson. Hierna verloor DFC de grip waarna VVGZ enkele kansjes kreeg. Tegen het einde van de eerste helft scoorde DFC via Hamza de gelijkmaker. Na een mooie aanval, met 1x raken over meerdere schijven werd hij aangespeeld en draaide hij weg van zijn mandekker om vervolgens onhoudbaar binnen te schieten, 1-1. Met deze stand gingen beide teams ook de rust in.

Na de rust een prima spelend DFC dat constant op de helft van VVGZ speelde. Na eerst 2 man te passeren was het weer Hamza die de 2-1 binnen schoot. DFC had moeten uitlopen in die fase, maar verzuimde door te drukken waarna aan het einde VVGZ weer ten aanval ging. Een paar minuten viel dan toch de 2-2 uit een afstandschot. Daarna werd het nog even spannend omdat VVGZ ging doordrukken, maar de defensie van DFC bleef toch op de been.

Al met al een goede wedstrijd en zichtbaar progressie vergeleken met de vorige wedstrijden. Tactisch pakken de spelers steeds meer op en als team worden er goede stappen gemaakt.

De opstelling van DFC; Sherrelson; Sylvio, Musti, Gino, Marco; Ashante, Brenton, Zuhtu, Bilal, Ayoub; Hamza. Invallers waren Yavuz en Turan. Stefan en Kevin waren afwezig.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com