DFC B1 bekert verder

12 oktober 2013 1701x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC B1 bekert verder

Vandaag stond er een bekerwedsrijd op het progamma.
Zonder de Gebleseerde keeper Ali die vorige week een knietje kreeg op ze’n hoofd maar hij probeerde het in de voorbereiding maar lukte niet daarom begonnen we in de doel met een basis speler Melih die het niet slecht uitvoerde.
Al snel begonnen we sterk met kansen maar het was Alblas die speelde op de counter via de flanken, maar het was Melih met ze’n mooie redding eerst via de hand dan op ze’n hoofd. En zo ging het maar verder allebei de teams met genoeg kansen maar het waren de keepers die de 0 hielden en zo gingen we de rust in. Ook in de 2e helft speelden we zeer aanvallend maar miste kans op kans met ghianno en ruben en in de laaste kans door een counter en verdedigings fout kregen we een doelpunt keeper kansloos, Maar we bleven verder gaan met aanvallen tot de laaste minute en daar was dan de corner de keeper kwam ook mee en we scorden door een paas van berat op elroy die het perfect afronden 1-1. De score was genoeg om verder te gaan in de beker.
Man of the match Elroy

DFC B1 Vandaag – Melih, Berat, Yusuf, Birkan, Hudaverdi, Thayrison, Joey, Kaan, Ghianno, Elroy, Faruk, Ruben
en Ali die kwam kijken en Melih coachte.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com