DFC A1 lijdt zure nederlaag

26 oktober 2013 1210x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 lijdt zure nederlaag

DFC A1 had vandaag een thuiswedstrijd tegen Vuren. De vaste keeper van DFC was te geblesseerd om te spelen en werd vervangen door veldspeler Jordy Balder , die dit heel goed deed. Ook de grensrechter van DFC was afwezig en de vlag werd overgenomen door Cees Rombout.

DFC speelde vanaf het begin een goede wedstrijd en zette vanaf de eerste minuut druk op de tegenstander. Dit resulteerde in een aantal goede 100 % kansen , maar in de afwerking blokkeerde het spel. De kansen waren er volop. Zelfs een strafschop , nadat Jordy Boogers werd neergelegd door de keeper , werd niet benut. Het was de keeper van Vuren die de strafschop stopte en ook de rebound de baas was. Zoals het dan altijd in het voetbal gaat , valt de bal er aan de andere kant wel in. De kansenverhouding was zo dat er zeker met 5 of 6 doelpunten voor DFC de rust opgezocht had moeten zijn , nu was het Vuren die slim met 0-1 de rust opzocht.

Na de rust was het wederom DFC die volop kansen kreeg en de 1-1 was zeker terecht. Maar een lange bal van Vuren werd goed uitgespeeld en wederom was daar de achterstand voor DFC 1-2. DFC speelde zeker een goede wedstrijd en kreeg wederom een strafschop en benutte deze keer wel de pingel en de 2-2 was een feit. Eigenlijk was het nu wachten op de voorsprong voor de thuisploeg maar zoals eerder in de wedstrijd was het Vuren die aantoonde dat zij het counter voetbal goed beheersen en de 2-3 maakte. Vanaf dat moment werd er 1 op 1 gespeeld en zocht DFC vol de aansluiting maar door de ruimte die ontstond viel het doelpunt aan de verkeerde kant en de 2-4 was bereikt.

DFC wist veel kansen te creeren en daar zaten kansen bij die eigenlijk al geteld werden door de technische staf van DFC. Dat het met de afronding niet goed zat vandaag is dan ook een understatement. Ook de keeper van Vuren speelde een zeer goede wedstrijd en hield een paar zekere treffers tegen

Een wedstrijd dus van de gemiste kansen en ook een gemiste kans om te stijgen op de ranglijst.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com