DFC 1 wint terecht.

12 oktober 2013 1859x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint terecht.

Het was DFC 1 er vandaag alles aan gelegen om na enkele nederlagen eindelijk weer eens winst te boeken. De omstandigheden waren daarvoor zeker aanwezig. Keepertrainer Danny Suikerbuijk nam vandaag de plaats onder de lat weer in , omdat eerste keeper Erik Drijver last had van enkele kleine blessures en hierdoor niet vol de strijd aan kon gaan. Dat hij niet voor niets de handschoenen had aangetrokken bleek gedurende de eerste helft. DFC begon sterk en trok het initiatief naar zich toe.  DFC gaf echter in de eerste omloop toch enkele kansen weg maar de ervaren keeper  Danny Suikerbuijk sloeg al deze aanvallen af en hield zijn doel schoon de eerste helft. De rust was bijna in zicht en iedereen dacht aan een 0-0 . maar de veel scorende spits Robin Benningshof zorgde na een mooie aanval voor de 1-0 voor DFC. Ook na de rust was er een collectief hard werkend DFC die de wedstrijd onder controle kreeg. Na een prima aanval was het wederom Robin Benningshof die het net vond en de voorsprong verdubbelde naar 2-0 voor de thuisploeg. Er was een vrije trap van Peursum voor nodig om de stand op 2-1 te brengen en zodoende de aansluiting weer wist te vinden. Dat DFC deze keer niet in paniek raakte en de controle weer snel terug kreeg , bleek uit een doelpunt van Saduk Karasahin. Hij zette DFC met dit doelpunt in de veilige haven vandaag. Een goede en vooral zeer nuttige overwinnig.

Goede zaken werden er vandaag gedaan om de onderste plekken enigszins te verlaten. De Alblas verloor zijn wedstrijd tegen Papendrecht en ook VVAC wist vandaag geen punt te pakken. Groote Lindt was vandaag afgelast. Door deze resultaten vind DFC aansluiting bij de middenmoot , en hopelijk kan deze overwinning spirit geven aan de roodwitte ploeg om de weg naar de middenmoot definitief in te zetten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com