DFC 1 verliest tegen Oranje Wit

23 oktober 2013 1324x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest tegen Oranje Wit

Dat ook een webredacteur menselijke trekken heeft , blijkt uit het feit dat ik vergeten ben deze wedstrijd aan te kondigen. De informatie was wel voor handen , maar helaas ben ik dus deze week vergeten de wedstrijd onder de aandacht te brengen , waarvoor excuses.

DFC speelde in het kader van de Rijnmond cup een wedstrijd tegen hoofdklasser Oranje Wit. Nadat Oranje Wit op een 2-0 voorsprong kwam , kon DFC iets terug doen in de vorm van de aansluitingstreffer 2-1.  Oranje Wit toonde daarna echter zijn klasse en haalde de spanning er snel af en liep uit naar 4-1.  Niet voor niets is Oranje Wit de hoogst spelende club in Dordrecht en dat verschil was goed te merken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com