De ME1 meiden nog steeds ongeslagen !!!!!!!!!!!

7 oktober 2013 1197x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De ME1 meiden nog steeds ongeslagen !!!!!!!!!!!
De ME1 meiden nog steeds ongeslagen !!!!!!!!!!!

Na het gelijke spel tegen de naaste buren RCD volgde de uitwedstrijd tegen Peursum.

Het was lekker weer en de meiden hadden er zin in,zonder onze Shannon en Manon maar wel met onze nieuwe aanwinsten Denise,Sidney,Yasmine en Charlie gingen de Dordtse meiden in de aanval.De eerste aanval was al bijna gelijk raak maar de voorzet van Naomi rolde voorlangs omdat Ivy de bal op een haar na miste.Ook de 2e aanval ging mis maar de 3e aanval zat er wel in.De aanval begon op rechts waar Charlie de bal onderschepte en de bal naar Jennifer speelde die ging op avontuur plaatste de bal via Ivy naar de rechterkant die stuurde Naomi diep richting doel ,die zag haar harde schot gekeerd worden door de keepster waar Jennifer door het goed mee rennen de 0-1 in kon knallen vlak voordat de keepster m kon pakken.We kregen ook wat tegenaanvallen te verwerken maar door prima verdedigings en keeperswerk van Fabienne,Denise en Yasmine werden die niet verzilverd.Ivy scoorde de 0-2 nadat ze eerst door een duw ten val kwam en iedereen op het fluitje wachte ging Jen er met de bal vandoor en speelde naar Ivy die met een soort van half lobje vlak langs de binnenkant van de paal de keepster verraste 0-2.Naomi pikte ook voor de rust haar goaltje mee en ronde zeer goed af na goed werk van Charlie die net de bal verlengde precies voor de krachtige linker van Naomi 0-3 ,en met die stand gingen we een bekertje siroop drinken.Amy was er inmiddels bij gekomen want die moet haar talenten verdelen,bij haar ene sport moet de bal in t net en bij de andere er juist over.Ik hoop dat ze het goed uit elkaar kan houden.
Na rust hadden we wat pech bij de afronding met schoten op de lat en de paal,voorlangs, net over en gewoon mis bleef het 0-3. Het leukste moment was dat Sidney op de rechtsback plaats de bal afpakte van de Peursumse spits en met een lange sprint met de bal voor haar goal langs gehinderd door meerdere tegenstanders via de linksbackzone de bal over de middenlijn Naomi aanspeelde.Dat was een sprintje van ongeveer 25 meter.Naomi plaatste deze bal nauwkeurig in de verre hoek 0-4.De wedstrijd was gespeeld en met nog wat corners tegen en corners mee speelde DFC de wedstrijd uit .Het was een hele leuke en sportieve wedstrijd waar Peursum zeker niet kansloos was maar net de scherpte miste om een paar goals te maken ze hebben de kansjes wel gehad.

De ME1 meiden speelde met :Fabienne,Sidney,Jennifer,Denise,Yasmine,Charlie,Amy,Ivy en Naomi

Goed gespeeld meiden en volgende keer weer voor de 3 punten !!!!

Gr Cees

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com